Wij verzenden met.

 

Bestelinfo:

Indien u een artikel via internet bij ons bestelt, ontvangt u automatisch een bevestigingsorder via  e-mail. Na ontvangst van uw betaling gaan wij direct over tot verzending van uw bestelling. Levertijd is drie tot vijf dagen. Indien het door u bestelde artikel niet op voorraad is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om u te informeren over de levertijd.

 

Betalingsmogelijkheden:

-   via Ideal;

-   via overmaking op bankrekeningnr. NL92 RABO 0108442071 t.n.v. Westernspul vof te Tinte o.v.v.   bestelnummer;

-   voor overmaking vanuit het buitenland gebruikt u het IBAN nr. NL92RABO0108442071 en Bic code RABONL2U.

 

Verzendvoorwaarden binnen Nederland:

-   Voor artikelen niet zwaarder dan 10 kilo geldt een tarief van € 5,00 voor de totale bestelling. Wij maken hierbij gebruik van PostNL. Indien het artikel of wel de totale bestelling zwaarder dan 10 kilo is, geldt een tarief van € 10,00. Wij zullen u hier vooraf over informeren.

-   Als  het artikel of wel totale bestelling in een envelop verzonden kan worden en de waarde is onder de € 20,00, dan worden de portokosten aangepast naar € 3,50, brievenbuspakketje.

 

Verzendvoorwaarden naar België/Duitsland:

Voor het buitenland geldt een tarief van € 18,00 tot 5kg.  Indien het pakketje minder dan 2 kg weegt, is het tarief € 13,00.

Bij een gewicht meer dan 5 kg geldt een aangepast tarief, waarover wij u na uw bestelling per e-mail

zullen informeren.

 

Retourzending:

Artikelen kunnen binnen 7 dagen geretourneerd dan wel geruild worden mits deze ongebruikt zijn.

Verzendkosten van de retournering zijn voor de koper. Wij verzoeken u een kopie van de factuur met vermelding van uw bankgegevens mee te sturen. Als de geretourneerde artikelen in goede orde zijn ontvangen, zullen wij overgaan tot restitutie van het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten of wel toezending van een nieuwe bestelling. Westernspul zal afhankelijk van de reden tot omruiling,  opnieuw verzendkosten in rekening brengen.